De BenQ Expert Studio op de photokina 2018

Kennis van experts over Color Management bij foto- en videoproducties, mode- en reisfotografie, maar ook over portretfotografie, live op de stand tijdens de beurs

Sneak preview van de nieuwe DesignVue-monitor PD3220U

Eindhoven, 19 september 2018 - BenQ, de LED-monitorexpert, staat van 26   tot 29 september 2018 op de photokina in Keulen (hal 5.2, stand D-019). De   experts van BenQ presenteren de professionele displays van de PhotoVue- en   DesignVue-series, die speciaal voor veeleisende fotografen, videografen en   ontwerpers zijn ontwikkeld. De displays beschikken over speciale kenmerken   voor professionele beeld- en videobewerking met de nauwkeurigste   kleurenweergave. Dankzij de EyeCare technologie en de ergonomische   instellingsmogelijkheden kan ontspannen worden gewerkt terwijl de ogen worden   ontzien - zelfs als een sessie urenlang duurt.


In de BenQ expert-studio op de beurs krijgt iedere geïnteresseerde bezoeker tips uit de eerste hand met vele workshops, lezingen en live demonstraties, van de volgende professionals: Michael B. Rehders (freelance fotojournalist/Duitsland), Steffi van Journey Glimpse (Digital Content Creator/Zwitserland), Frank Doorhof (modefotograaf/Nederland), Maurice Jager (Headshot & portretfotograaf/Nederland) en Jacob James (reis- en cultuurfotograaf/UK), maar ook van Klaus W. Rößel (Certified Adobe Premier Pro CC-trainer) en Tobias Huneke (foto-ingenieur en color management-expert). U kunt tijdens de beurs gratis en zonder aanmelding deelnemen aan spannende lezingen van de experts over de thema's mode- en reisfotografie, portretfotografie, maar ook over de kleurechtheid van foto- en videoproductie.
 
Sneak preview van de nieuwe DesignVue-monitor PD3220U
Op de photokina geeft BenQ een sneak-preview van de nieuwe DesignVue-monitor PD3220U. De DesignVue-monitoren van de PD-serie, die op dit moment uit vijf modellen bestaat, zijn voor de specifieke behoeften van grafische ontwerpers, 3D-artiesten en architecten ontwikkeld. Het nieuwe model met 4K UHD-oplossing en een beeldscherm van 32 inch komt in november op de markt. Tot de highlights van deze monitor behoren een nieuw, puristisch ontwerp, hoge DCI-P3 kleurendekking, sRGB en Rec. 709. Tevens beschikt de monitor over HDR10 en een Thunderbolt 3 port.

   

Foto's met een hoge resolutie en de technische specificaties vindt u onder Downloadsectie    


Perscontacten:


Janet Spacey PR

Janet Spacey

Tel.: +49 241 99 00 160

E-Mail: janet@spacey-pr.de

 

BenQ Deutschland GmbH

Guido Forsthövel

Head of Marketing DACH & Benelux

Tel.: +49 208 40942-60 

E- Mail: Guido.Forsthoevel@BenQ.com