BenQ EW3270U - nieuwe 4K UHD-videomonitor met HDR en EyeCare-technologie

- Home Office-allrounder blinkt uit door schitterende weergave van teksten, tabellen en bewegende beelden -

BenQ+EW3270U

Eindhoven, 5 april 2018 - BenQ, de LED-expert, breidt zijn portfolio van monitoren met exclusieve EyeCare-technologie uit met het model EW3270U - een waar multitalent voor thuis en op kantoor. De EW3270U is met zijn 80,01 cm / 31,5 inch grote VA-panel, een 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160 en zijn HDR10-technologie uitstekend geschikt voor weergave van videocontent en gebruik op kantoor voor bijvoorbeeld teksten en tabellen. De EW3270U, de nieuwe allrounder voor de Home Office-werkplek, is met onmiddellijke ingang in de handel verkrijgbaar voor 589 euro incl. BTW.


De perfecte partner voor kantoor en videoweergave
De schitterende kwaliteit bij weergave van multimediacontent in hoog contrast en bij gebruik op kantoor, voor bijvoorbeeld tekst, tabellen en websites, heeft de EW3270U te danken aan een dekking van 95% van de DCI-P3 standaard en een native contrastratio van 3000:1. Hij beschikt over speciale modi zoals “Super Resolution”. De daardoor aanmerkelijk betere kwaliteit bij weergave van multimediacontent maakt ongeëvenaard video-entertainment mogelijk tijdens pauzes of vrije tijd. HDR10-technologie en de FreeSync™-technologie van AMD onderstrepen de weergavekwaliteit van de EW3270U met een breder kleurenspectrum dat films en video’s nog natuurlijker en meer levensecht doet overkomen.


Uitgebreide connectiviteit en gedetailleerd beeld voor de gamingliefhebber
De EW3270U zorgt ervoor dat ook de fans van gaming waar voor hun geld krijgen. AMD FreeSync™-technologie en een snelle reactietijd van 4ms GTG doen zelfs de kleinste details goed uitkomen en zorgen voor een indrukwekkende speelervaring in 16:9-formaat. Naast een USB-C-aansluiting voor multiplatformconnectiviteit beschikt de monitor over HDMI- en DisplayPort-aansluitingen en twee geïntegreerde luidsprekers van 2 watt.


Technologie die de ogen spaart
De EW3270U is uitgerust met de in de sector de toonaangevende Eye Care-features van BenQ, zoals Low Blue Light- en Flickerfree-technologie. Minder ingespannen turen zorgt voor minder vermoeide en gezonde ogen. Voor een optimale en ontspannen kijkervaring wordt gebruik gemaakt van Brightness Intelligence Plus-technologie, waarmee de helderheid en beeldinhoud bij weergave automatisch worden aangepast aan het omgevingslicht.


BenQ geeft 2 jaar garantie op de EW3270U, inclusief “Pick-up, Repair and Return Service”.


Foto's met een hoge resolutie en de technische specificaties vindt u onder 'Downloadsectie'


Voor Downloadsectie


Voor meer informatie

Janet Spacey PR

Janet Spacey

Tel.: +49 241 99 00 160

E-Mail: janet@spacey-pr.de

 

BenQ Deutschland GmbH

Guido Forsthövel

Head of Marketing DACH & Benelux

Tel.: +49 208 40942-60 

E- Mail: Guido.Forsthoevel@BenQ.com